Automate your Marketing
with Womplify




 
smbfreaks's FotoPage

By: smbfreaks freaks

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Aug-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
Gambar memori lama dari Norsaliza's collection

 
 
 
View all 9 photos...
kelakar jugak tengok muka kawan-kawan lama....


Thursday, 14-Aug-2008 01:59 Email | Share | | Bookmark
Gambar 3p2 (tapi gambar aku takde)

 
Aku tak puas hati, aku paste kan jugak gambar aku..he, he, he...


Tuesday, 12-Aug-2008 05:53 Email | Share | | Bookmark
GAMBAR SEKOLAH DULU-DULU

 
 
 
View all 5 photos...
Saksikanlah gambar sekolah kita dulu-dulu. Dulu rambut stail jambul, stail tocang dua, stail simpan ramos...sekarang stail botak, stail tudung nak sorok uban...
Dulu tak terfikir pun nak berkawin, skrg dah beranak pinak dah..alignment dah lari dah, saluran peranakkan pun dah jatuh sikit,
Aku tak tahu kita form berapa masa tu...so, bolehlah sapa2 tahu tolong letakkan...tq
Ok, you are free to comment...


Tuesday, 12-Aug-2008 05:44 Email | Share | | Bookmark
WAFA KAHWIN 9/8/2008 SEHARI SELEPAS OLYMPIC BEIJING START

MELANGKAH MENUJU PELAMIN ANGAN KU OK
WAFA & WIFE BADAN SEDAP-SEDAP
3 BOROI BERSAUDARA (YG HADIR LA HARI TU..)
WAFA KAWIN...9 AUGUST 2008

Aku (Sanor), Kamarul dgn Junaidi dgn commitment masing2 berjumpa di area kumpulan gagak hitam di pantai dalam pada pukul 1.30 tnghari.
Kamarul dgn Junaidi tak kerja hari sabtu (tensen aku), aku pulak terpaksa mencari rezeki dgn bekerja pd hari tersebut.
Lepas bersalam-salaman dan bermaaf-maafan, kitorang pun proceed ke khemah pengantin dgn adat melayu dgn langkah tersusun rapi sambil menyeluk poket mengeluarkan duit note (amount rahsia) dan memasukkan ke dalam angpau utk di beri kpd tuan rumah pengantin.

Bila dah bagi, cari tempat duduk. Tak dpt sbb terlalu ramai org nak makan free hari tu. Aku terjumpa pulak member office pun tngh makan free jugak sambil memberikan lirikan mata mcm nak ajak aku masuk bilik...Aku, kamarul & Junaidi lepak sekejap, berborak2 sambil menunggu keadaan reda utk makan dgn selamat.

Dah lepas makan, kami menunggu wafa yg tak kunjung tiba mungkin akibat parking yg mcm setan kat situ..Kemudian, pukul 2.30 petang waktu malaysia (bukan London ye..) wafa tiba dgn lengkap berpakaian pengantin bersama pasangan beliau yg dlm kategori 'badan sedap-sedap' di iringi paluan kompang dan 2 org budak pegang bunga manggar yg dah senget benget kena pukulan angin.

Muka wafa yg berseri2 (mungkin hasil dari ehem..yg sempurna hari2 sebelum tu)..tersenyum melihat kami bertiga tegak berdiri sambil memaparkan perut masing2 yg boroi...

Kitorang ada jugak cari kaum2 lain iaitu rakan2 sekolah yg tergedik2 cakap nak datang..tapi malangnya setakat jumpa si 'huru-hara' Faira je dgn family beliau. Tak sempat tangkap gambar sbb kodak dah abis...

Jadi, saksikanlah gambar2 di bwh ni...ni je yg dpt tangkap dgn hp kamera aku yg dari zaman hitler tu....


Thursday, 19-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
SITI KAWIN AKHIRNYA....

DUA ORG MEMPELAI BERBAJU PUTIH BERTUDUNG DAN BERSONGKOK,
00:00
DUDUK SORANG DULU, TESTING. LAWA KERUSI NI..
00:00
BERTUNGKUS LUMUS KOMULONIMBUS MENYIAPKAN HANTARAN..
00:00
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net